Pasta i kødsauce med fennikel

Denne pastaret er en ny jeg lige har opdaget. Den er hurtigt lavet og den er lidt anderledes fordi det er lidt andre krydderier end jeg normalt bruger i en kødsauce og så er ungerne helt vilde med den.

4-6 pers.

500 g tørret paste penne

1 løg

2 forårsløg

1 stængel blasselleri

1 gulerod

1/4 frisk rød chili

1 tsk tørret fennikelfrø

1 tsk tørret oregano

500 g hakket svinekød

4 fed hvidløg

5 spsk balsamico

1 ds hakkede tomater

1 håndfuld frisk basilikum

Parmasanost

Start med at sætte vand over til pasta.

Løg, forårsløg, bladselleri, gulerod og chili rengøres og hakket fint (gøres nemmest i foodproccesor). Grøntsagerne steges på en varm dyb pande i ca. 5 minutter.

Kød, fennikelfrø og oregano tilsættes og steges under omrøring, til kødet er stegt.

Herefter tilsættes finthakket hvidløg og balsamico. Dette steger, til basamicoen er kogt væk.

Tomater tilsættes, og det skal herefter simre, indtil pastaen er færdig.

Pastaen hældes i det kogende vand og koger indtil, pastaen er al dente.

Når pastaen er kogt, hældes den over i saucen. Tilsæt evt. lidt af pastavandet til saucen, hvis der mangler lidt væske.

Til sidst tilsættes finthakket basilikum.

Pastaen serveres straks med revet parmasanost til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *