Gulerodssalat med chili og appelsin

Denne spicy gulerodsalat smager helt fantastisk. Blandingen af citrongræs, chili, ingefær og peanuts er god sammen med gulerødderne. Hvis man ikke kan lide den stærk, kan chili evt. undlades.

Tilbehør til 6-8 pers
700 g gulerod
2 appelsiner
1 stang citrongræs
1 grøn chili
3 cm ingefær
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk olie
Saft fra en halv citron
100 g peanuts
Gulerødder skæres i halve på langs og derefter i tynde skiver.
Appelsiner skæres fri fra skræl, skæres i tynde skiver og derefter i små stykker. Saften tilsættes også.
Chili og citrongræs hakkes helt fint. Ingefær rives fint.
Det hele blandes sammen. Salt, sukker, olie og citron tilsættes og røres rundt i salaten.
Peanuts hakkes groft og tilsættes lige inden servering.